Σε μια μαγευτική πλαγιά και με πανοραμική θέα της φιλοπρόοδης και φιλόξενης κοινότητας της Αγίας Ειρήνης, η Ομοσπονδία Οικοδόμων, Μεταλλωρύχων και Συναφών Επαγγελμάτων (ΣΕΚ) διαθέτει εγκαταστάσεις που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν κατασκηνωτές, οικογένειες και συνταξιούχους. Όλοι οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ήσυχες και ανέμελες διακοπές σ’ ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και την ένταση των πόλεων.

Μέσα σε αυτό το καταπράσινο και πανέμορφο περιβάλλον σε μια τέλεια αρμονία των εγκαταστάσεων και του πευκόφυτου δάσους, τα παιδιά των μελών της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Κύπρου απολαμβάνουν τις πιο ξεκούραστες και δημιουργικές διακοπές τους.

Το συγκρότημα φιλοξενεί κατά τον μήνα Ιούλιο παιδιά από 9 μέχρι 13 χρόνων και των δύο φύλων σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους. Η πισίνα, οι αθλητικοί χώροι, οι στεγασμένοι χώροι δραστηριοτήτων, τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου, το αμφιθέατρο, τα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια, το σύγχρονο μαγειρείο, το ιατρείο, η βιβλιοθήκη, οι εκδρομές, οι περίπατοι στη φύση και οι διαγωνισμοί αποτελούν εγγύηση για μια άρτια οργανωμένη βιωματική και κατασκηνωτική περίοδο. Τον μήνα Αύγουστο στις εγκαταστάσεις αυτές φιλοξενούνται οικογένειες εργαζομένων μελών και τον μήνα Σεπτέμβριο κάθε χρόνου έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα, να φιλοξενεί μέλη της Οργάνωσης που έχουν συνταξιοδοτηθεί και θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους σ’ αυτό το ήσυχο και μαγευτικό περιβάλλον.   

Πηγή:

Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Ειρήνης